mp4vl3dnacoВихованці секції спортивної аеробіки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки здобули друге місце на Спартакіаді України з неолімпійських видів спорту.

Перші Всеукраїнські студентські ігри “Неоуніверсіада — 2015” – змагання з неолімпійських видів спорту — у вересні продовжилися стартами зі спортивної та фітнес аеробіки. Першокурсниця Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Іванна Медвідь і другокурсник цього вишу Володимир Стрільчук взяли участь у змаганнях дуетів — черлідерів. Судді високо оцінили виступ волинської пари, яка отримала медалі й дипломи за друге місце.0czi7jehrse

Тренер команди, старший викладач кафедри фітнесу і рекреації університету Венера Кренделєва зуміла знайти підхід до кожного спортсмена.

«Програма насичена і акробатичними елементами і силовими і артистизм – все має бути гармонійно в одній композиції. Терміни були зжаті, а тут ще і погодні умови – спека, але ми поставили ціль і ми це зробили», – розповіла вона.jdhu68aejio

Подивитися виступ призерів перших всеукраїнських студентських Ігор лучани зможуть цієї неділі, якщо завітають на фестиваль фітнесу і спортивної аеробіки. Він відбудеться у Палаці культури обласного центру.

img326