Гудбай «кірзова каша»: у Львові розпочався експеримент із харчування українських військовослужбовців за стандартами НАТО. «Перше», «друге» і …компот. Асортимент страв у армійських їдальнях до знедавна не вирізнявся особливим вибором. За останній рік в армії змінилось буквально усе. Перші, хто відчув на собі позитивні зміни – курсанти та офіцери Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові, та військовослужбовці ще двох військових частин: берегової бази Військово-морських Сил України та флагмана українського військового флоту фрегата «Гетьман Сагайдачний».
З 16 вересня близько 3 тисяч людей у погонах стали частиною експерименту з організації харчування у військових їдальнях, метою якого є визначення можливості запровадження системи організації харчування військовослужбовців за стандартами, наближеними до стандартів армій провідних країн світу.