Голосування

Чи доцільним ви вважаєте запровадження кримінальної відповідальності за наклеп?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Жовтень 2012
П В С Ч П С Н
« Вер    
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Луцьк туристичний — в інтернеті

Відтепер спланувати перебування в місті туристам допоможе новий спеціальний сайт. Інформація про визначні місця, міську інфраструктуру, транспортне сполучення допоможе й мешканцям, які прийматимуть гостей або самі захочуть глибше пізнати минувшину Лучеська Великого. “Visit + назва міста” – традиційна формула для пошуку у всесвітній павутині найпрестижніших міст світу. Це значить, кажуть розробники сайту, будь-хто, у будь-якій країні світу зможе легко знайти інформацію і про туристичну привабливість Луцька. У дев’яти основних рубриках —  інформація від історії міста і святкових заходів до пропозицій  готелів і ресторанів. На сайті будуть  представлені лише ті, в порядності яких автори впевнені.
Основна увага приділятиметься історико-культурному потенціалу міста. Луцьк може похвалитися одним із найкраще збережених і найбільш “мирних” замків України. Музей Луцького братства, будинок Лесі Українки і місто часів Речі Посполитої, трагедія в Луцькій тюрмі, велич храмів і знаменита ікона Холмської Богородиці – уся ця “барвиста” історія Луцька, обіцяють, буде подана розмаїто і правдиво у фото-, відеоматеріалах, а також МР3-екскурсіях.
Сайт подає інформацію українською, англійською та польською мовами, у перспективі діятимуть сторінки німецькою та російською.