“В ефірі Волинського радіо і радіостанції “Луцьк” — Служба інформації ВОДТРК”,– так щодня вітаються зі слухачами  Оксана Цимбалюк, Лілія Парафенюк, Вікторія Поліщук, Володимир Роса, Олег Криштоф, Михайло Щоголєв. Із приємністю назву  ще двох членів колективу Служби інформації,  чиї матеріали звучать у випусках “Новин”– це Віталій Свириденко з міста шахтарів  та  Ігор Чайка з міста залізничників.  Наш колектив — це, швидше,  не історичні хроніки телерадіокомпанії, а її сьогодення:  адже створений він 2008-го року, коли  28-го січня  слухачі радіостанції “ Луцьк” і Волинського радіо довідалися про  створення служби. Саме цього дня вийшов перший випуск новин, підготовлений  нами.

Кожен,  хто прийшов працювати у  новий підрозділ,  поза  тим,  що мав за плечима певний досвід роботи на радіо ( хтось—більший, хтось– менший), повинен був у короткий термін вивчити чимало нового. Бо  журналіст  Служби інформації– це  репортер, ведучий “прямого ефіру” і  звукооператор в одній особі.

Наші новини  на  радіостанції і Волинському радіо виходять щодоби   8 разів: перший– о 7-й 15 і останній– о 21.00.  Намагаємося, аби вони були оперативні, цікаві, об’єктивні.

Ще один важливий, на мою думку, аспект– не просто повідомляти новину, а   й аналізувати те, що відбувається. Іншими словами, прагнемо не бути схожими на деяких колег, які заради високого рейтингу    не гребують  “жовтизною”. А на своє виправдання заявляють:  мовляв, який споживач, такі й новини. Думаю, лукавлять, бо наші  глядачі не просто дивляться, а бачать, слухачі– не просто  слухають, а чують.   І  якщо розчаровуються у чомусь або у комусь, то це не означає, що байдужіють.

Не збайдужіти, вірно служити справі, яку обрали,  намагаємося  ми з тим, аби колись про  Службу інформації  хтось уже після нас сказав: Вітаємо із 100-літнім ювілеєм !  Та це ще все попереду, бо навіть наш середній вік ще не переступив 40-річного порогу:   маємо трохи за 35 !

Головний редактор ТВО “Служба інформаці ї ВОДТРК “ Вікторія Олещенко

Завідувачка редакції Оксана  Цимбалюк

Редактор Лілія Парафенюк

Ведучий Володимир Роса

Редактор Олег Криштоф

Редактор Тетяна Біднюк