Get Adobe Flash player

Телерадіогазета

Редакційний статут

Пошта

Партнери

Зв’язок

адміністратор сайту: sysadmin@voltv.com.ua

Тематичні товари й послуги представлені на виставці “Весілля по новому – 2011”, яка діє у Луцькому РАЦСі. Вбрання, прикраси, аксесури, посуд, ікони, короваї, феєрверки – усе до послуг тих, хто хоче зробити весільну урочистість особливою і пам’ятною. Окрім того, безпосередньо на виставці можна домовитися про фото- і відеозйомку, послуги перукаря чи візажиста.
Чи не найбільше місця в експозиції займають весільні сукні різних кольорів, стилів і фасонів. Їх пропонують самі виробники, а також представники торгових марок.
Українські весілля, практично, завжди супроводжуються застіллям. Його організацією займаються в кафе, яким керує Валентина Зайчук. Вона розповіла, що “клієнти віддають перевагу традиційному і, водночас, хочуть нового, якоїсь “родзинки” урочистості”.
Зі слів начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану Луцького міського управління юстиції Тамари Калинович, щороку в Луцьку реєструють близько двох тисяч шлюбів. Тут поєднуєть долі не тільки лучани, а й мешканці сіл, приїздять наречені з Рівненської, Львівської, Тернопільської областей і Києва. 25-30 шлюбів на рік українки укладають з іноземцями. Тамара Калинович відзначила, що їх тішить те, що останнім часом шлюби постаршали і люди відповідально ставляться до важливого кроку в житті.