У ньому повідомляється про внесення персональних даних людини до попереднього списку виборців відповідної виборчої дільниці, адреса дільничної виборчої комісії, номер її телефону і розпорядок роботи, а також  час і місце голосування.  Це передбачає Закон “Про вибори Президента України”.
До 27-го  грудня попередній список виборців повинна отримати кожна звичайна виборча дільниця, після чого він буде доступний для ознайомлення.  Втім, тим, хто хоче перевірити, уточнити свої персональні дані  або внести якісь зміни, чекати не потрібно. Це можна зробити у відділах ведення Державного реєстру виборців, які діють у всіх містах і районах. Там зараз працюють над уточненими списками. Зокрема, у відділі ведення Держреєстру при Луцькій міській раді повідомили, що поновлення буде відбуватися впродовж грудня і пізніше, доки з 10 січня почнеться друк уточнених списків виборців.
До слова, людям, нездатним пересуватися самостійно,  в іменному запрошенні повідомляється, що їм буде надана можливість проголосувати за місцем перебування.  Окрім того, виборче законодавство дозволяє бути внесеним  до реєстру виборців і, відповідно, голосувати не за місцем реєстрації, а там, де людина постійно перебуває.  Такі випадки пов’язані  з працевлаштуванням, навчанням чи родинними обставинами.